Tips

Vi värnar om vårt närområde. Här är tips på några av våra favoriter.

Restaurang Tradition

På Tradition äter du mat från det svenska köket så som det var tänkt från början: Utvalda, okomplicerade råvaror av hög kvalitet som är tillagade med kunskap och omsorg.

Tradition hittar du på Tulegatan 10

 

 

 


Klicka här
Non Solo Bar

I knivskarp konkurrens med Café Esias så har Non Solo Bar det bästa kaffet i hela Stockholm!

Massor av goda sallader, pasta, foccacia, omeletter och annat gott kan man också äta om man vill.
Lite Dolce till kaffet passar alltid (nästan).

Non Solo finns på Odengatan 34.


Klicka här
Tranan

En underbar restaurang med anor från slutet av 1920-talet.  Här var Nils Ferlin stamgäst när det begav sig. Från Tranan har många stockholmare härliga minnen.

Håller stilen och kvaliteten än idag både vad det gäller mat och gemyt.   I källaren finns dessutom en förträfflig bar med massor av musik.

Tranan ligger på Odenplan, Karlbergsvägen 14 närmare bestämt.


Klicka här
Prime Burger Company

Prime Burger Company ligger också på 10 i topplistan vad det gäller Stockholms Bästa Burgare!

Väl värt ett besök, relativt lätt att få bord.   Vi lovar att du inte kommer att du kommer att bli både mätt och belåten.

Finns på Birger Jarlsgatan 101, bara ett stenkast bort.


Klicka här
Chez Betty

"Det behövs inte mer än ett tjugotal stolar och oförblommerad kärlek till det man håller på med för att skapa storverk. Priserna håller också en nivå som gör att epitetet kvarterskrog för en gångs skull är på sin plats. Hit vill vi gå ofta." Så skriver Krogkommisionen i DN.
Vi på 2kronor Vandrarhem kan bara hålla med. Flerfaldigt belönad med Gulddrakar av DN är Chez Betty ett givet kulinariskt vattenhål i Vasastan. Om det inte går att boka bord kan man chansa på att någon stol vid bardisken är ledig. Att äta med kockarna i aktion alldeles framför ögonen är faschinerande. 


Klicka här

Pages